N00019-04-R-0114 CONTRACTOR Q&A #5

13 August 2004

Question #1:  Reference:  Paragraphs L-1.A.6 and L-1.A.7, Tables L-1.A.1 and L-1.A.2

Does the Government expect each of the five books of Volume 2 and each of the two books of Volume 3 as listed in table L-1.A.1 to be in its own separate three-ring binder? If “yes”, are annexes likewise to be separate or can annexes be placed in the most logical corresponding Volume 2 book?

Answer #1:  Books are to be in separate three-ring binders.  Annexes are to be in separate three-ring binders. 

Question #2:  Will the Government consider including Alternate II of Clause 52.215 or similar language

in the final RFP.

Answer #2:  No. The respondent's proposal must be fully responsive to the Government's RFP as issued.

